Thesis Submission

Actually, mmg dah aim nak submit thesis for viva on 26 October 2015..Alang2 andik bongsu nak konvo, terus je la setelkan hal thesis submission yg leceh sbb masa tu la baru nak print, masa tu la baru nak spiral bind..

Tapi Alhamdulillah sebab Allah mempermudahkan urusan penghantaran thesis aku ke School of Graduate Studies.Submit 4 copies and all the documentations..


4 copies of thesis..


 Ni pulak keadaan bilik untuk thesis writing...berguling2 buat thesis and cari ilham dlm bilik ni la..hihi..
Temporary room for thesis writing

No comments: