PhD viva voce day :)

Alhamdulillah, akhirnya setelah tunggu almost 3 bulan, akhirnya dapat jugak tarikh viva which was on 25th of January 2016..

Pengalaman yang paling berharga dlm hidup sbb tak semua org dapat melalui pengalaman PhD viva which was totally different from any presentation..pheww~


Nnti aku share pengalaman on that day sebab sekarang tgh pulun siapkan correction thesis.Banyak sgt nak share..Sambil tu dapatla simpan memori ni untuk anak2 baca nanti :)

Pray for me..InsyaAllah, after dapat surat senat, aku akan lapor diri as a lecturer.amin.

No comments: