PhD viva voce day :)

Alhamdulillah, akhirnya setelah tunggu almost 3 bulan, akhirnya dapat jugak tarikh viva which was on 25th of January 2016..

Pengalaman yang paling berharga dlm hidup sbb tak semua org dapat melalui pengalaman PhD viva which was totally different from any presentation..pheww~


Nnti aku share pengalaman on that day sebab sekarang tgh pulun siapkan correction thesis.Banyak sgt nak share..Sambil tu dapatla simpan memori ni untuk anak2 baca nanti :)

Pray for me..InsyaAllah, after dapat surat senat, aku akan lapor diri as a lecturer.amin.

Thesis Submission

Actually, mmg dah aim nak submit thesis for viva on 26 October 2015..Alang2 andik bongsu nak konvo, terus je la setelkan hal thesis submission yg leceh sbb masa tu la baru nak print, masa tu la baru nak spiral bind..

Tapi Alhamdulillah sebab Allah mempermudahkan urusan penghantaran thesis aku ke School of Graduate Studies.Submit 4 copies and all the documentations..


4 copies of thesis..


 Ni pulak keadaan bilik untuk thesis writing...berguling2 buat thesis and cari ilham dlm bilik ni la..hihi..
Temporary room for thesis writing