Husband's team building + Family Day aka our 3rd anniversary

Our Family Photo @Lotus Desaru Beach Resort


Hari tu 20-21 hb September, husband ada team building and family day kat Lotus Desaru Beach Resort..Eksited sebab 1st time dtg desaru..Duk JB dah lama pun kitaorg ak pernah sampai Desaru..hihi..Tqvm ST Microelecronics :)

Kitaorg gerak dari Muar kul 10.30 pg sebab jangkaannya nak smpai dalam 2.30ptg..bila smpai u, eksited la sbb punye la besar hotel ni...Actually, holiday ni agak kurang best sbb Fayyadh demam..dari JUmaat smpai la Ahad (20hb tu) dia demam tak kebah2..asyik la 38C.. tp dia maintain je happy lompat2..ape dia kisah..mak ayah dia je risau terlebih..haha

Dah sampai :)



Budak tak sihat...
 Ni gambar2 bilik yg ktorg dpt..bilik ni utk 2 persons. tp kemain besar...bilik siap ada tangga utk ke master bedroom..belah bawah ada ruang tamu, balcony, dapur siap fridge and oven. Master bedroom siap ada bath tub utk Fayyadh berendam uk turunkan suhu badan die..

Tengok la Fayyadh tu, demam pun mcm tak demam..duk panjat tangga aje..

view dari balcony..Fayyadh ak sabar nak main theme park..

Master bedroom

View dari bedroom ke tangga

Master bedroom punya toilet

Wohoo!! themepark

Lepas dinner, ada funfair jugak kat hotel ni...

Mlam2 ada exercise mcm2 jenis dancing..happening sgt!

Ramai org sebab musim cuti sekolah

tgh unggu tram dtg untuk balik bilik

Bonda berkejar-kejaran dgn fayyadh..haha

Lepas breakfast, turun mandi swimming pool

View pantai and activities area dari bilik team building 

lucky draw+speech from manager

Sungguh lucky!~ Ayah dpt Air Fryer :)

Haha..muka kecik!!

Ada orng curi2 amik gambo guna hp bonda :p
Seronok sgt kiaorg..Tp aku la yg kureng ski sebab kena buat keje siapkan correction thesis...
Sebab esok 22hb kena menyimpang pergi ke UTM unuk jumpa co-sv..

Alhamdulillah, 21hb u happy ckit sebab fayyadh pun dah kebah demam..


No comments: