My life update: 14 September 2015

It is 1.05am..
Aku still bz buat correction thesis ni..Lama tak update blog cite pasal life..hihi..OKey, entry ni, pasal my current life..

Fayyadh
Now, Fayyadh dah 1 tahun 4 bulan..Very active, bijak, cepat sangat belajar & imitate benda sekeliling dia...Sill BF (Alhamdulillah) but tak mahu lansung botol..wuwuwu..Makan banyak...tapi badan mantain slim tapi berattt (maybe berat tulang and daging kot,haha)

Bajet model letew..hihi :p

Fayyadh with his new Tricycle :)

Study

Anak gemuk, berisi

I'm jus curious wih someone yg asyik nak anak gemok, gemok, gemok..
Musykil betul..
padahal aku nampak anak tu dah cukup berisi, sihat, tegap..
GEMOK tapi lembik buat ape...badan lembik air

SUh sumbat susu FM padahal budak tu tak hingin lansung..
DF lagi die suke..
Bagus ape susu ibu ni...Anak sihat, badan tegap, otak cergas and bijak..

Haih!~
Stress nye xtau la nak ckp...