Muka yang flawless idaman kalbu :D

Semua wanita suka kan cantik, kulit yg flawless, putih, cerah kan?
Sesiapa yg dah kahwin confirm pernah nampak makeup artis korang guna foundation ni untuk menutup cela2, bekas jerawat, bekas parut kat muka kan??

So, ini la dia ----> COVER FACE (foundation) Naturactor (paling hot item)

100% Original Made in Japan
(beware with the pirate"MADE in CHINA" ye uollss)
Weight: 20g

KELEBIHAN NATURACTOR
• Menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
• Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
• Senang digunakan, cepat & tidak melekit
• Kulit terasa ringan, gebu & confirm cantik.
• Tahan sehingga 8-12 jam (depend kulit individu)
• Anti kilauan/kurang berminyak .
• Tidak menutup pori-pori.
• Digunakan oleh makeup artis professional & mak andam
• Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan,photoshoot dan lain-lain.Hasil solekan akan nampak flawless dan natural.

YG PALING PENTING HARGA MURAH berbanding jenama terkemuka yg lain. tetapi hasil yg sama cantik^^,

Naturactor Foundation Code



CODE COLOUR:WarnaWarna kulit artis
130Kulit putih cina (code paling cerah)Sofia Janes/Diana Danielle
140Kulit putih melayuRossa/Sharifah Amani/erra fazira
141Kulit yang cerah/natural melayu. mostly kulit wanita melayuBunga Citra Lestari/Rozita Che Wan
151Kulit Malay/Sawo Matang.(code palg gelap)Marsha/Sari yanti
171Sebagai concealer. untuk menutup cela2 di bawah mata & muka

Selain foundation tu, my twin ada jugak jual:

Naturactor Powder

Octard cover face foundation

Meiko coverface foundation & treatment

Sue pakai "Octard cover face foundation"..senang sgt sebab foundation sekali dgn compact powder..cepat dan pantas..muka pun xberminyak...
So,apa lagi, jom dptkan dengan penjual yang ORIGINAL hanya di.......


INSTAGRAM: 

WHATSAPP:
017-6127402 ( FOR FAST REPLY FAST RESPONSE)

2 comments:

Raihanah Ahmad said...

mesti bagus produk ni.

(●*∩_∩*●) said...

Raihanah Ahmad:
\Actually product ni dah well-known kat jepun..cume kat Malaysia xberapa org tau sgt..tp majoriti makeup artis mmg pakai foundation ni utnuk makeup pengantin..:)