Muka yang flawless idaman kalbu :D

Semua wanita suka kan cantik, kulit yg flawless, putih, cerah kan?
Sesiapa yg dah kahwin confirm pernah nampak makeup artis korang guna foundation ni untuk menutup cela2, bekas jerawat, bekas parut kat muka kan??

So, ini la dia ----> COVER FACE (foundation) Naturactor (paling hot item)

100% Original Made in Japan
(beware with the pirate"MADE in CHINA" ye uollss)
Weight: 20g

KELEBIHAN NATURACTOR
• Menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
• Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
• Senang digunakan, cepat & tidak melekit
• Kulit terasa ringan, gebu & confirm cantik.
• Tahan sehingga 8-12 jam (depend kulit individu)
• Anti kilauan/kurang berminyak .
• Tidak menutup pori-pori.
• Digunakan oleh makeup artis professional & mak andam
• Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan,photoshoot dan lain-lain.Hasil solekan akan nampak flawless dan natural.

YG PALING PENTING HARGA MURAH berbanding jenama terkemuka yg lain. tetapi hasil yg sama cantik^^,

Baby Wellness world, Taman Nusa Bestari

Hah....lama xtimbul...a lil bit busy with my research..
Dalam busy2 sempat jugak bawa Fayyadh Spa & Massage kat Baby Wellness World, Taman Nusa Bestari.
Ni gara2 terpengaruh dgn mommies yg bwk baby diaorg..comel ngat!~ hehe
Husband pun bg permission..so, here we go~~

Beli tiket kat Groupon..1st time dgr ada kat JB ni.So,terus la kt grab kan..Tmpat dia pun xjauh mana..area Bukit Indah aje..Tiket tu nak kata murah,xmurah la sgt..mahal pun xde la mahal sgt.. Tiket around RM45 save RM37..

Kami pilih untuk ber"Spa & Massage" hari semalam (21/10/2014)
Seronok betul la Fayyadh tu..Kaki dah la kuat..Almost 30minit dlm tu , dia still happy..
"Happy Baby,Happy Mummy!!~"
haha

Jom la tgok gambar budak cergas lagi gagah ni..

Sebelum berSpa,suruh ayah amaikkan gambar dulu~
Haha,nampak mata aje..



Fayyadh pakai swimming diaper dia sendiri...save RM4 ;D
Ceria aje anak Bonda ni....suke sgt main air ye..

Seronoknye kena Massage..kalau dengan Bonda tu, bukan main lagi tak duk diam...
Fayyadh yang x penat, bergambar depan kedai..Nanti kita dtg lg ye..hehe


p/s: Curi2 taip blog sambil tunggu output experiment popped out..
Rindunyeee nak berblog..hihi