Raya dengan baby :)

Alhamdulillah,tahun ni dapat beraya dengan baby baru...last year beraya as a wife aje..hehe
Tahun ni turn belah suami.nun jauh di kamunting,Perak..
Perjalanan yg sangattttttt jauh dari JB-Kamunting...biasanya amik masa 5-6 jam..tapi sbb jem,kitorg decide lalu jln dlm yg mkn masa 9 jam lepas tolak lepak2 rumah makcik sedara kat teluk intan..
Nasib baik Fayyadh well behave..Seronok bawak dia jalan jauh..Takut jugak if dia demam or xsedap bdn.yela,dgn panas cuaca kat luar lagi, plus jauh perjalanan..Tapi nasib baik dia sihat walafiat,alhamdulillah..Raya kat Perak tahun ni, mmg asyik berjalan aje sbb suami nak kenalkan baby kat sedara mara..mmg sakan la fayyadh dpt Duit raya..Alhamdulillah, boleh simpan dlm Tabung Haji..oh ye,Fayyadh dah ada akaun Tabung Haji tau..





Pastu raya ke 4 ktorg dah balik Muar dah..turn beraya rumah Sue plak..seronokkkk sgt even berkumpul raya ke 4...tapi kesian my twin xde sama2 sbb raya ni, adik ipar dia kawen..so, kena stay lama la kat umah mak mertua...



Fayyadh,Bonda sayang sgt kat awak!! Muahh!!!

3 comments:

Nursaila Norman said...

seronoknya dapat beraya dengan baby..huhuhuhu..saila pun excited nak raya dgn baby,tp thn dpn lah bru boleh beraya sama..hihi

selamat hari raya dear :))

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. samalah kita, raya sakan tahun ni sebab raya belah suami. dok kenalkan anak kat sepupu sepapat. hihiiii alhamdullilah dah ada tabung haji ye. ada had umur tak baby since umur berapa boleh buka tabung haji?

eamy milea said...

sama lah kita pun tahun ni tahun 1st dapat beraya dengan baby. ALhamdulillah, :)

Selamat hari raya awak.. :)

p/s : tapi saya belum daftar agi akaun tabung haji baby sy.. minggu ni nak g daftar..