Anakanda dah 4 bulan..

15/4 hari tu genap anakanda tersayang berusia 4 bulan..
Berat xnaik banyak dri masa 3 bulan..masa 3 bulan berat 5.9kg..naik 4 bulan berat 6.3kg..
maybe sbb Fayyadh xberapa sihat..Even dia minum sgt banyak dan sgt kerap, maybe susu tu berkerja keras untuk jd antibodi...think +ve..

walau berat xnaik banyak,badan tetap semangat..hihi..
sedap kalau gomol...
Jalan jalan kat Tasik UTM

Fayyadh,ni la tempat Bonda study..:)

Fayyadh dengan ayah :)
Fayyadh pandai bawak diri..jarang sgt nangis..kadang2 dia garu2 kepala or muka sampai berdarah pun senyap aje..bagus2 mmg bagu bila baby jarang nangis.tapi bahaya gak sbb kt sendiri xtau die sakit ke,kembung ke,kena gigit binatang ke..

xpe2,Bonda jaga Fayyadh baik2 ok.. :D

Raya dengan baby :)

Alhamdulillah,tahun ni dapat beraya dengan baby baru...last year beraya as a wife aje..hehe
Tahun ni turn belah suami.nun jauh di kamunting,Perak..
Perjalanan yg sangattttttt jauh dari JB-Kamunting...biasanya amik masa 5-6 jam..tapi sbb jem,kitorg decide lalu jln dlm yg mkn masa 9 jam lepas tolak lepak2 rumah makcik sedara kat teluk intan..
Nasib baik Fayyadh well behave..Seronok bawak dia jalan jauh..Takut jugak if dia demam or xsedap bdn.yela,dgn panas cuaca kat luar lagi, plus jauh perjalanan..Tapi nasib baik dia sihat walafiat,alhamdulillah..Raya kat Perak tahun ni, mmg asyik berjalan aje sbb suami nak kenalkan baby kat sedara mara..mmg sakan la fayyadh dpt Duit raya..Alhamdulillah, boleh simpan dlm Tabung Haji..oh ye,Fayyadh dah ada akaun Tabung Haji tau..





Pastu raya ke 4 ktorg dah balik Muar dah..turn beraya rumah Sue plak..seronokkkk sgt even berkumpul raya ke 4...tapi kesian my twin xde sama2 sbb raya ni, adik ipar dia kawen..so, kena stay lama la kat umah mak mertua...



Fayyadh,Bonda sayang sgt kat awak!! Muahh!!!