Tilam kekabu +Nursing pillow yang super affordable! :)

Tgok tajuk pun dah tahu kan apa benda nak cite mlm ni..hehe
Malam ni Sue nak share kat mana Sue beli tilam kekabu dan nursing pillow yang sangat berbaloi! Kenapa berbaloi? Sebabnya...

  • Murah,tebal dengan kekabu yang sangat padat!
  • Ada 3 saiz utk set tilam kekabu iaitu S,M dan L..
  • 100% kekabu kampung
  • Ada jual nursing pillow yang besar! Dan jugak bantal tidor kekabu..
  • Apa lagi ek?? Hehe

Tapi korang yang order kena bersabarla sbb sume adalah pre order.. masa utk siapkan order adalah 1-2 weeks dan delivery around 3-6 hari bekerja..nk COD pun boleh jugak tau..

Sekarang ni biz akk ni dah mantop. Dah ada banyakkk design yg comel..time Sue order haritu just ada design yg lama je.. Btw, xkisah pun design lama tp still cantik.hik3.. ni design yg Sue order..


Orait, ni harga untuk designs yg akk tu offer..



Sape berminat boleh la halu2 akk ni thru FB or Instagram..sangat la recommended! Good PR :)



7 comments:

ieza ashaari said...

Mmg bgus dak tasha ni..member sek dlu..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak, sheila baru je usha malam tadi. memang dah terniat nak order. hehehe tengah tunggu suami confirm design je.. tengok Irine Nadia buat review kat instagram.. alahaiiiiiiii comel betul (",)

Ecah Ecot said...

ecah pon follow jugak IG ni..geram jek nak beli..hehe

Nursaila Norman said...

As'salam awak, saila singgah sini pastu terus follow sebab mommy to be jugak ihee :) saila pernah ternampak IG owner ni..tp pastu tak ingat dah nama IG dia..huhuhu..terima kasih byk2 awak :)

salam perkenalan ya :)

sheisjaz said...

Assalammualaikum, salam perkenalan.

Tilam kekabu? OK! memang sangat2 murah. Jaz beli set sarung je sama dengan harga yang Su beli..tapi takpelah kan..da beli pun..redha je lah..mujur cantik dan puas hati..hehehe..

dya said...

dear.btul ke dia gune bahan kekabu?nak try gak lh bli cam nih

(●*∩_∩*●) said...

A'ah betul kekabu.kekabu kampung..bila jemur kat tgh panas, die akan gebu balik..hehe..try la beli..berbaloi sgt!~ :)dya