FREE ANTENATAL CLASS @ Hospital Penawar,Pasir Gudang

Semalam terbaca post pasal antenatal class dari Arni, terus rs cam eksited nak pergi jugak...Sebab rs mcm penting for us as first time parents...hehe..So,mlm tadi google kot-kot ada la kat johor bahru ni kelas antenatal..Hasil carian jumpalah class kat KPJ Johor dengan Hospital Penawar...

Tapi lebih tertarik nak pergi yg Penawar punya sebab FREE!!Tarikh die pun dekat dah iaitu 8 March 2014...
 Yg KPJ kena bayar.tapi xmhal pun.. RM32/couple...diadakan setiap hari Sabtu minggu ke-3 setiap bulan..so, utk bulan March, 16hb ni.

So,mommies area JB, jom la kt g reramai...Td baru kol. And still ada kosong lagi...

Korang boleh usha website Hospital Penawar untuk lebih detail ye..
Ni Sue letak detailnya:


P/S: Lepas dah g nnti, Sue review kelas ni..insyaAllah..


No comments: