FREE ANTENATAL CLASS @ Hospital Penawar,Pasir Gudang

Semalam terbaca post pasal antenatal class dari Arni, terus rs cam eksited nak pergi jugak...Sebab rs mcm penting for us as first time parents...hehe..So,mlm tadi google kot-kot ada la kat johor bahru ni kelas antenatal..Hasil carian jumpalah class kat KPJ Johor dengan Hospital Penawar...

Tapi lebih tertarik nak pergi yg Penawar punya sebab FREE!!Tarikh die pun dekat dah iaitu 8 March 2014...
 Yg KPJ kena bayar.tapi xmhal pun.. RM32/couple...diadakan setiap hari Sabtu minggu ke-3 setiap bulan..so, utk bulan March, 16hb ni.

So,mommies area JB, jom la kt g reramai...Td baru kol. And still ada kosong lagi...

Korang boleh usha website Hospital Penawar untuk lebih detail ye..
Ni Sue letak detailnya:


P/S: Lepas dah g nnti, Sue review kelas ni..insyaAllah..


Tilam kekabu +Nursing pillow yang super affordable! :)

Tgok tajuk pun dah tahu kan apa benda nak cite mlm ni..hehe
Malam ni Sue nak share kat mana Sue beli tilam kekabu dan nursing pillow yang sangat berbaloi! Kenapa berbaloi? Sebabnya...

  • Murah,tebal dengan kekabu yang sangat padat!
  • Ada 3 saiz utk set tilam kekabu iaitu S,M dan L..
  • 100% kekabu kampung
  • Ada jual nursing pillow yang besar! Dan jugak bantal tidor kekabu..
  • Apa lagi ek?? Hehe

Tapi korang yang order kena bersabarla sbb sume adalah pre order.. masa utk siapkan order adalah 1-2 weeks dan delivery around 3-6 hari bekerja..nk COD pun boleh jugak tau..

Sekarang ni biz akk ni dah mantop. Dah ada banyakkk design yg comel..time Sue order haritu just ada design yg lama je.. Btw, xkisah pun design lama tp still cantik.hik3.. ni design yg Sue order..


Orait, ni harga untuk designs yg akk tu offer..



Sape berminat boleh la halu2 akk ni thru FB or Instagram..sangat la recommended! Good PR :)