Maternity Photos ^_^

Salam..

Gedik tol nak bt Maternity Photoshoot kononnya...Husband pun layankan aje..
Kebetulan masa adik ipar kawin last weekand,tempah baju yg comey ckit...husband pun pakai baju ikut tema,jadi moh le kt bergambo cantik2 ckit...tak ada props yang gempak kebabom..cuma reuse adik ipar punya pelamin...layankan aje la...dengan muka penat lagi..tapi still puas hati sbb tak keluar duit sesen pun...adik ipar yg tolong amikkan gambar..camera dslr sendiri berhad aje..ok la kan dari tak ada..

So,layankan gambar2 ktorg..simple tp cukup bermakna buat kami..





10 comments:

cik mah said...

ALA2...COMEY JE..SMLAH CIK MAH PUN INGT NK AMIK GMBAR GTU2 JE..HEHEHE

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. comelnya perut! hehe. bila due ni awak? semoga dipermudahkan ye. sheila singgah dan follow sini. Salam perkenalan daripada mak buyung (",)

ieza ashaari said...

ololo.. comel je.. knp r za xde lgsg gmbr gini dgn husband.. kn tggu adik bby ni.. :P

(●*∩_∩*●) said...

Cik mah punya maternity photoshoot pun gempak n cun..hehe
Seronok kan ada kenangan mcm ni..boleh belek2 bila baby dah kluar nnti..

(●*∩_∩*●) said...

Wassalam sheila :) tq awk..nnti perut awk dah besar pun kompem comey mcm ni jugak..hehe
Tq drop by~♥

(●*∩_∩*●) said...

Wassalam sheila :) tq awk..nnti perut awk dah besar pun kompem comey mcm ni jugak..hehe
Tq drop by~♥

(●*∩_∩*●) said...

Cpt2 produce adik baby..t boleh bt photoshoot comey2. Haha ^___^

Puan Awin said...

alolo ...comenya perut dia...sonok tgk kwn2 buat maternity shoot....

salam perkenalan...singgah sini...

** doakan sy de rezeki baby eh ;) **

(●*∩_∩*●) said...

Tq awin..insyaAllah rezeki awin akan muncul nanti..janji Allah itu pasti!~ ;)
Jaga diri baik2.. ^^,

dalila said...

alalala..suwitnyeee..mesti baby dh bsr skang kan..