Baby Kick Chart


Tengok la Sue buat kick chart ni..No wonder la mcm tak cukup je sampai nak bersalin...haha..Rupanya salah isi.....
Kalau google tengok orang lain isi 1 hari,1 line.Kita isi 1 hari,10 lines untuk  10 kicks...

Nanti kita story pasal masalah Sue..Bye..

Update:
Ni rupa yg betul Sue buat.. haha..betul la kot sebab nurse@Dr yg check pun xde kata apa2 :)


6 comments:

Diyana said...

eh... nurse xde explain ke masa appointment?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sue, hihi sheila tak start lagi buat ni. hehehe. nanti cerita ekk knp sue buat camtu.. risau gak sheila terbuat sama ke... hihi

(●*∩_∩*●) said...

Nurse just tunjuk2 gitu je..
Ni pun tahu pas google^^, hehe

(●*∩_∩*●) said...

Org kate standard buat kick chart ni bile masuk 3rd trimester.. xtau la nape sue buat mcm tu..salah paham kot..xpun sue xpham penerangan dlm buku tu... haha

AyongAtikah Zaid said...

rajinnye sue nak catat pukul berapa setiap kali die kick..nsb baik cpt sedar...klu smpai bersalin wat cmtu...jenuh jugak..hehe..tapi serius kagum...hehe...

sheisjaz said...

Kagum ok ngan Su...Jaz? xbuat langsung utk 2nd pregnt ni..kalo baru nak buat harini, aci x?hehehe