Addicted dgn Sophie Paris

Sophie paris? ape tu??
Ala,Sophie paris tu mcm Avo,Cosway etc tu..
Diaorg ada jual handbag,purse,spek mata,cosmetics dan mcm-mcm lagi..

Sue pernah beli purse dia...Dah setahun lebih pakai.Harga dlm RM 50 mcm tu.tp puas hati sbb Sue jenis yg xjga sgt barang-barang comel ni.Paling lama pakai barang2 pun  dalam 2-3 bln,kompem punah la..Kalau purse tu,dicampak aje dlm handbag or beg laptop.Handbag pun baling je atas kerusi..haha..punye la pemalas..

Tapi banyak-banyak purse ,purse dari Sophie Paris ni xkoyak,kulit xterkopek,zip xrosak,button pun pun sama xrosak.padahal dah lama dah pakai.. Compartment dia pun banyak..


Sophie Paris punye jenama mmg recomended la..tahan lasak...handbag pun cun dan comel aje..mcm beg berjenama...Tak caya tengok ni..




 Orang kata biar mahal,asalkan tahan lasak dan tahan lama.Sue plak memang jenis yg akan beli brang 1st hand mcm handphone@laptop..NO barang 2nd hand.lebih puas hati..kasut,beg,jam plak mmg pilih yg berkualiti supaya xde la asyik nak baiki or beli baru..tu lagi la merugikan duit beta kan :p

So,kepada sesiapa yg berkenan nak beli beg2 mcm ni,boleh la contact my twin sista!~ 

Suhana: 0176127402

Owh ye,kalu korang ni mmg suke shopping n beli brang murah2,boleh juga subscribe jd ahli..korang akan dpt less 20% dari semuaa barang yang ada dlm katalog...katalog baru keluar sebulan sekali..

Orait,jangan lupa dptkan brang berkualiti ni okey~ 
kompem korang x menyesal... :)

Next aim beg yg bwh tu...suke sgt beg besar yg 1 tali.. :)


2 comments:

Cik Puan Tqah said...

tahan lasak bagus la..sbb tqah pon pakai benda selalu rosak

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sue, pernah masuk cosway tapi tak terfikir pasal barang2 ni. hihi. sheila tengah cari purse.. dah 8 tahun pakai brand padini, rabak betul. hahahhaha