20 weeks: I'm halfway through my pregnancy :)


Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..
Semuanya berjalan lancar sepanjang 20 minggu ni...
Baby behave sangat..sayang awak!~ *muah*

This weekand,kami suami isteri release tension belajar ke PD bercuti bersama2 dgn parents.
Owh!sgt seronok...
Dapat mandi pantai,dapat mandi kolam...
Even rasa agak terbatas,tapi still rasa seronok!

Badan dah terasa berat,perut dah obvious nampak,tapak kaki dah start sakit kalau jalan banyak...Alhamdulillah,belum rasa cramp..Hopefully cukup la zat2 untuk badan ni supaya badan sihat sentiasa..

Owh ye,baby's kick dah obviously terasa..haha...
Last week,g scan dah nampak jantina...
Amboi ,excited nak tunjuk jantina awak ye sayang~ :) Dr letak probe je terus awak tunjuk...

Hopefully awak sihat2 selalu sampai awak keluar ye sayang...amin ~

3 comments:

Nursaila Norman said...

tahniahhh,selamat semuanya :)

(●*∩_∩*●) said...

@Nursaila Norman

TQ Saila :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sue, bestnya. sheila nak sangat main air kat kolam atau waterpark. tapi suami tak izinkan. heee semoga dipermudahkan urusan sue nak bersalin nanti (",)