Jom try~ Hasilnya dah terbukti!

Hari ni Sue nak promote 1 benda kat wanita2 yg nak lebih cantik..
Pernah dengar Doublestemcell Phytoscience ?



1.PhytoCellTechnology-skin cell protection
2.Innovation Prize 2008-best active ingredient
3.Memperolehi GMP certificate-amalan perkilangan baik
4.100% natural-NO preservatives
5.Sesuai utk vegetarian
6.HALAL-Paling penting!!!
7.Memperolehi kelulusan dari SIRIM & GMP
8.Mempunyai RM3 juta produk liability insurance (policy no:SM-08541934-PRL)
9.Dah dipatenkan..PATEN tu bkn senang nak dapat tauu..sape yg curikkkk memang kena SAMAN!!

Ni adalah doublestemcell.
Produk paling pemessss amous sekarang ni !
Datin Paduka Umie Aida..Lynda Roslan..Fatin Suhana...sume org2 glamerrr yg ambil supplement ni..
Muka dieorg???perghhh..cantik..licin..xteringin ke???




simple giler cara mkn die..juz letak bawah lidah n kemam selama 30saat ! Wah..jimat masa..lepas tu..boleh tdoooo..
Xpayah nak bancuh la...nak kne blend laaa..shake la..xperlu sume tu..
Jimat masa okayy..


Nak cuba??? beli 1 pek RM250..tp kalau jadi ahli..cuma RM270 = keahlian+2 pek doublestem+FREE POSTAGE
JOM LA RAMAI2 TRY..SURE XKAN MENGECEWAKAN KORANG !!!!!!!!

Sesiapa yg jd ahli tu korang pun boleh generate income berganda2!~ insyaAllah..

SMS/WHATSAPP :017-6127402 (suhana)

Dari mata Sue yg tengok tuan punya badan ni, memang kulit die bertambah comey..mulus aje..iolss is jeles okey.. badan pun makin kurussss! Nnti pas bersalin akk u ni plak nak cantik..ekekeke

Tapi sebab pregnantSue xberani nak mkn even Herbalife sekali pun xberani nak makan..Sue just mkn benda2 yg biasa aje...
Lepas bersalin, insyaAllah nak try!~

No comments: