3.5 months Premature Baby

Sue just nak share dgn korang video ni..
Betapa kuatnya semangatnya untuk terus hidup dengan izin Allah...
I was crying :') 
Tabah sungguh mak baby  lalui dugaan yg diberikan..

Ni Ward,nama baby tu masa 4 hari selepas dilahirkan..

Ward dah boleh balik rumah lepas stay kat hospital selama 107 hari..

Now baby dah besar n comelll sgt~

Enjoy~

Baby's Heartbeat :')

Semalam ada checkup kat Klinik Desa Kangkar Pulai..Alhamdulillah,everything went well 😊

My sweetypie pun dah berusia 18weeks.
My BP reading pun maintain 120/80..
HB result pun cun 13.5.. at first,takut jugak nak cek sbb dah lamaaaa sgt tak makn ubat iron tu..takut plak HB jatuh..bile check,alhamdulillah lebih bagus dari makan ubat iron..maybe Sue berselera mkn sekarang kot... :) now,nurse just bg Obimin.xyah dah mkn 4 jenis ubat tu sbb bcaan HB pun cantik...

Semalam 1st time check guna Doppler usg oleh nurse..I was crying! :')
even sebelum ni dah bnyak kali bt usg,tp mesin usg kat KK dan kat klinik yg biasa checkup tu xboleh dgar heartbeat baby..just boleh nmpak kelip2 aje..

Staff nurse was shocked! "eh2,aktifnya dia..laju je heartbeat dia" hehe...because  baby's heartbeat was beating sooo fast but normal..around 150bpm :) 
Nurse tanya dah rasa baby gerak lom?
Sua kata dah.cume rasa berdenyut2..Kalau tgok perut area pusat boleh nampak perut tu berdetak2 bergegar...starting from 14 weeks Sue dah rasa baby dlm perut..lucky me :)

Malam smlm time tgh rehat2..Sue rasa baby tendang! betul mommies kata mula2 ni rasa baby tendang mcm kena jentik yg halus je..ada la rs dlm 3-4 kali...hehe 

Tq baby sbb bagi rasa kewujudan kamu..love u so much!!


Jom try~ Hasilnya dah terbukti!

Hari ni Sue nak promote 1 benda kat wanita2 yg nak lebih cantik..
Pernah dengar Doublestemcell Phytoscience ?



1.PhytoCellTechnology-skin cell protection
2.Innovation Prize 2008-best active ingredient
3.Memperolehi GMP certificate-amalan perkilangan baik
4.100% natural-NO preservatives
5.Sesuai utk vegetarian
6.HALAL-Paling penting!!!
7.Memperolehi kelulusan dari SIRIM & GMP
8.Mempunyai RM3 juta produk liability insurance (policy no:SM-08541934-PRL)
9.Dah dipatenkan..PATEN tu bkn senang nak dapat tauu..sape yg curikkkk memang kena SAMAN!!

Ni adalah doublestemcell.
Produk paling pemessss amous sekarang ni !
Datin Paduka Umie Aida..Lynda Roslan..Fatin Suhana...sume org2 glamerrr yg ambil supplement ni..
Muka dieorg???perghhh..cantik..licin..xteringin ke???




simple giler cara mkn die..juz letak bawah lidah n kemam selama 30saat ! Wah..jimat masa..lepas tu..boleh tdoooo..
Xpayah nak bancuh la...nak kne blend laaa..shake la..xperlu sume tu..
Jimat masa okayy..


Nak cuba??? beli 1 pek RM250..tp kalau jadi ahli..cuma RM270 = keahlian+2 pek doublestem+FREE POSTAGE
JOM LA RAMAI2 TRY..SURE XKAN MENGECEWAKAN KORANG !!!!!!!!

Sesiapa yg jd ahli tu korang pun boleh generate income berganda2!~ insyaAllah..

SMS/WHATSAPP :017-6127402 (suhana)

Dari mata Sue yg tengok tuan punya badan ni, memang kulit die bertambah comey..mulus aje..iolss is jeles okey.. badan pun makin kurussss! Nnti pas bersalin akk u ni plak nak cantik..ekekeke

Tapi sebab pregnantSue xberani nak mkn even Herbalife sekali pun xberani nak makan..Sue just mkn benda2 yg biasa aje...
Lepas bersalin, insyaAllah nak try!~