Our New Life :)

Alhamdulillah, tahun baru ni kami suami isteri akn sama2 menjadi student...
Sue dah jadi student dah 2 tahun..and now, turn my husband...
Sue buat research and encik suami buat taught course where he will be very busy withe his classes, quiz , test ,assignment and exams!

Kami membayangkan siang sgt bz dgn study, mlm rehat serehatnya, spend our time together..weekand ke library ataupun suami menemani Sue ke research lab...Kami dah x PJJ lagi :)
org kata semakin stress semakin sukar nak mengandung...erm, di tahun akhir ini mmg semakin stress sbb nak kejar deadline..huhu..Semoga Allah mempermudahkan segalanya... amin

We always think positive...Nothing to be regretted...Allah sentiasa bersama2 dgn org yg ikhlas menuntut ilmu keranaNya kan?

Doakan kami supaya dapat menghabiskan penganjian ini dgn cemerlang ikhlas kerana Allah SWT..Amin...


Both of us <3



4 comments:

AyongAtikah Zaid said...

sue...boleh tau bape harga sticker tu? =)

Ziema said...

Aaaaa rajinnya sambung study. Takpe biar penat macam mana pun, suami ada kat sebelah :)

Goodluck Sue!!

cha said...

goodluck to both of you :)

farahadilah said...

wahh.. gud luck dear.. semoga dapat jdk wife n student yg terbaik...

anyway sticker tuh santik!!!!!! like