doll idaman :)

teddy bear is not my favorite...
dulu time2 belajar sekali je encik suami belikan teddybear..kecik je ... tu pun aku xpernah merengek2 mintak..tp xlama pun dgn aku sbb aku bukannye suke peluk teddybear time tdor...so,ia selamat berada dirumah..:p

last weekand,g ayer hitam dgn ibu n en suami...nak amik tempahan hantran..punyela gojes hantaran die buatkan.,.tp sedih masuk kedai tu sbb teringat kenangan preparations kawen dulu..,sume tu kenangan..menitik gak air mata..en suami pujuk kata nnti bile aqiqah ank kt bt preparations mcm kawen lagi tp utk anak kt plak..haha..baru la perasaan sedih dpt ku tepis...

time nak bayar,ternampak 1 bantal biji polisterin..xtau nape suke bntal dri biji polisterin..,maybe sbb die lembut kot...mmg dah lama nak dptkan bantal ni,,tp xnak beli..,nak org bg..,punyela kedekut kan?? haha...so,apelagi..cepat2 cite kat encik suami yg bantal tu dah lama menjadi idaman qalbu...haha..xmasal je terus dpt bntal tu..seronok giler kot..dpt bntal busuk baru ;)

nak tau rupa bantal tu???




Our New Life :)

Alhamdulillah, tahun baru ni kami suami isteri akn sama2 menjadi student...
Sue dah jadi student dah 2 tahun..and now, turn my husband...
Sue buat research and encik suami buat taught course where he will be very busy withe his classes, quiz , test ,assignment and exams!

Kami membayangkan siang sgt bz dgn study, mlm rehat serehatnya, spend our time together..weekand ke library ataupun suami menemani Sue ke research lab...Kami dah x PJJ lagi :)
org kata semakin stress semakin sukar nak mengandung...erm, di tahun akhir ini mmg semakin stress sbb nak kejar deadline..huhu..Semoga Allah mempermudahkan segalanya... amin

We always think positive...Nothing to be regretted...Allah sentiasa bersama2 dgn org yg ikhlas menuntut ilmu keranaNya kan?

Doakan kami supaya dapat menghabiskan penganjian ini dgn cemerlang ikhlas kerana Allah SWT..Amin...


Both of us <3