Jangan berputus asa!



Semoga kata2 ini dpt terus memberi semangat supaya sentiasa rajin dan tidak pernah berputus asa apabila xde idea nak tulis paper bilamana SV dan push2 nak paper, bila buat configure instrument xjd, bila dah penat2 buat hardware tp xde output..bile dah almost  2 years study pasal device tu and for the last year i need to change to NEW DEVICE -.-" { jangan mengeluh!!!!!!!! }

Semoga Allah memberiku ketabahan menghabiskan apa yg aku dah start!!~

InsyaAllah...

Footnote:
Terbaca status Pierre Andre tadi...sgt tepat! :)
PERTOLONGAN ALLAH itu tidak datang terlalu cepat atau terlalu lambat...
Tetapi PERTOLONGAN ALLAH itu selalu datang pada SAAT yang TEPAT... :)




3 comments:

Salwa said...

Tukar topik dan bahan at the last minute. Lumrah sambung belajar. Huhu. Saya faham. Do your best!

(●*∩_∩*●) said...

Thanks Salwa :)
nampak belajar mcm mudah dri keje kan? Tp setiapa urusan atas muka bumi ni ada cabarannye masing2 :)

Amalina Ali said...

suka dengan ayat pierre andre tu. :)