Mimpi ngeri yang memenatkan..

Hi korang,

Malam semalam Sue mimpi ngeri..Mimpi berlari2 sebab nak kena bunuh..Haha...
Bangun2 nangis sbb dlm mimpi tu xdpt larikan diri dri pembunuh tu...

Bila terjaga,menangis mendayu2 sambil cuit2 suami...
Terus suami pusing n peluk daku...feeling save! ;p

Sebab dua tiga hari lepas mimpi ngeri and nangis2 jugak tp suami xsedar..Bila story kat suami yg kalau mimpi ngeri mmg nangis time bangun tu, baru dia paham...

Time bujang, bila mimpi ngeri, tertidor semula lepas dah puas nangis..
Tp tadi tertdor sebab suami peluk n pujuk2 sambil baca ayat kursi..hik3.. =D

Huhu..cengeng..tu la padahnya tidor xbasuh kaki kesan buat kerja di Lab smpai malam... =X

5 comments:

izfanora said...

sweet sgt.. za selalu terjaga juga cm kena 'ganggu' sejak2 kawin ni.. then hubby baca ayat kursi tujuh kali utk setiap penjuru bilik.. hope sume ok je.

Amalina Ali said...

alololooooo... sweet nyeee... nana pun selalu mimpi kemain smpai nangis bagai. lepas tu penat sendiri. HIHIHI...

EIKA said...

2 la untung ada husband kan :) ada orang peluk :p

farahadilah said...

wahhh! cm xsabaq nya nk kawennn!

kalau time bujang, ngis time tdo jawab nya pelok bantal je laa...hewwww!

bintanghati said...

best kne peluk ..hikhikhik..