Mimpi ngeri yang memenatkan..

Hi korang,

Malam semalam Sue mimpi ngeri..Mimpi berlari2 sebab nak kena bunuh..Haha...
Bangun2 nangis sbb dlm mimpi tu xdpt larikan diri dri pembunuh tu...

Bila terjaga,menangis mendayu2 sambil cuit2 suami...
Terus suami pusing n peluk daku...feeling save! ;p

Sebab dua tiga hari lepas mimpi ngeri and nangis2 jugak tp suami xsedar..Bila story kat suami yg kalau mimpi ngeri mmg nangis time bangun tu, baru dia paham...

Time bujang, bila mimpi ngeri, tertidor semula lepas dah puas nangis..
Tp tadi tertdor sebab suami peluk n pujuk2 sambil baca ayat kursi..hik3.. =D

Huhu..cengeng..tu la padahnya tidor xbasuh kaki kesan buat kerja di Lab smpai malam... =X

Dila's Solemnization (12/12/12)

12/12/12 sememangnya tarikh yg cantik dan mudah diingati...
Tarikh tersebut jugak adalah saat Dila, owner blog JOURNEY of c.h.e.n.t.a di ijab Qabul kan dgn pasangannya :)
Alhamdullilah...
Sue xdapat join majlis resepsi Dila hari Sabtu ni sbb nak berdesup balik Perak...
So, Sue dgn perasaan segan dan malu datang hari nikah Dila...
Mana xmalu nya...Dah la Dila dtg masa majlis Sue...Dila makan nasi minyak time wedding Sue...
Tp Sue dpt jumpa pengantin je...Akad nikah pun xsempat nak tgok memandangkan Sue mmg terkejar masa last week and this week...=.="....
Ampun Dila...Semoga perkahwinan Dila dgn yg tersayang diberkati dan dirahmati Allah...
Semoga bercinta hingga kesyurga :)

 Sempat amik gambar pengantin sebelum majlis akad nikah..Dila comey sgt..Gorgeous!!! :)

Sue & suami bersama pengantin :)



Pengantin di pelamin nikah..
pelamin sgt sweet okey~