Cendol 1 Muar...

Hye2...
Sue nak promote bisness ayah Sue ni..
Actually dah lama ayah meniaga cuma kedai baru ni baru je bkk balik due to some circumstances..

Cendol special




Sedia menerima tempahan untuk majlis perkahwianan,majlis cukur jambul atau segala macam majlis..
selain cendol ada jugak ABC yg len dari ABC biasa ^_^

If sesiapa nak rasa cendol ni,jemputla dtg ke kedai harian ktorg di:

Perkarangan Surau Kenangan Tg.Agas,Muar

Cendol 1 Muar ni mmg ISTIMEWA sbb ktorg guna bahan2 yg lain dari biasa..

Nak tau apa yg lain nya????

Meh la cube kat gerai kitaorg....baru korang tau rasanya :)


Sesiapa yg berminat untuk tempat bagi sebarang majlis, boleh la TELEFON ayah Sue:

Hj.Najib - 0126923377

 

1 comment:

baby lydia said...

lama x minum..windu ^^