Alahai comelnye...

Alahai...malasnye nak buat sume keje..ni pun lari dari tanggungjawab jap...malas giler kot sekarang ni...rajinnye kejap2 je...husband dah bising...mana taknye dah la beliau duk jauh, mn leh nak pantau2 si isteri ni belajar...buat keje pun hanya di lab je...balik asrama, terbongkang tengok tibi..nasib bek ada TV card..atleast xde la daku termenung nengok dinding dan tingkap! hik3...

Owh ye...merujuk pada tajuk post ni...pe die yg comel sgt tu?? hah.... ni nak story ckit...

Masa mula2 kawen hari tu, dialog ini muncul..


Husband: Alahai, comelnye tanda BCG...
Wife: Hah?? ape yg comelnye? biasa je...Abg xpernah nampak tanda BCG ke? (of course sume org ada tanda BCG kan..)
Husband: Memang la..tapi BCG ya (nama manja saya..hehe) comel..smooth aje..bulat je..hehe
Wife: Lor..tgok abg punye BCG...(sesi check mengecheck)....
A'ah la..ya punye BCG memang comel..hik3..

 
Suami sy memang comel ;)

Footnote: Nowadays, Sue suke baca blog Dr Zubaidi..Bnyak giler kot info2 berguna..macam2..just name it! Post hari ni muncul pun sbb baru lepas bc 1 artikel dari blog Dr...
Jom melawat blog Dr Zubaidi...try la baca..mesti korang akn bookmark this blog like me! ;D

2 comments: