Announcement + accessories kawen


Since ramai yg email Sue gtau nak oder lace2 tersebut..

Ni Sue nak buat announcement sikit ni..

actually, bukan Sue yg jual....ni kawan Sue yg jual...
Korang boleh klik pada perkataan SINI tu ye....dalam entry Sue yg lepas
Title: Lai..lai..lai..BORDER LACE cantek yang murah!!!~
And 1 more thing yg Sue nak share yg cik eina jugak ada jual various pearls..
sgt gojes kaler2 die...
x caya tgok ni...





sue suke yg ini!! tp xtau lagi nak jahit kat mn..or maybe nak buat baju baru kot :)

For more infos, boleh ke link-->  INI

3 comments:

izfanora said...

sgt nice.. izfa baru borong pearl n diamond semlm.. kopak.. kopak.. hahaha..

(●*∩_∩*●) said...

benda yg cantik2 ni mmg buat kt kopak!~ haha...
tp kadang2 terpaksa beli sbb sgt cantik n takut org len rembat dulu..hehe

Zila Zainal said...

alamaaaakkk bestnya! ni penuh2kan kat veil cantik ni. kaler peach hijau ada ke?