Nikah moment..*weee~~*

Salam korang semua....
Esok bermula la tugas Sue sebagai pelajar...jauh dari suami..belajar berdikari as a wife =) * be positive ;)*

2 hari lepas Sue dah terima DVD video akad nikah dari abg wira...ingat lagi tak Sue cita pasal promosi dari abg Wira kat POST SINI????
Sebelum tidor sue nak share hasil kerja abg wira dari WIRA | VISUALS...

Ni video akad nikah Sue...sgt syahdu bila tgok...tak sangka dalam sekelip mata Sue menjadi isteri kepada Encik Asrul kt ;) *love u abg*

Video abg wira mmg perfect sama seperti video2 sebelum ni..boleh tengok kat page WIRA | VISUALS...

Dah2..jgn banyak sgt celoteh ye Pn Sue =p
Ape2pun abg wira mmg mantop! =) PR pun mantop..sharp on time smpai umah Sue..hehe... TQ abg wira =D

Moh le kt tengok majlis akad nikah Sue..weeee~~


...Lagu ni Sue tujukan untuk Encik Suami...


You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment
I will love you as long as I live
From this moment on

2 comments:

baby lydia said...

slamat pengantin baru iyer syg..
dh tukar status pong !!!
congratsss

ciksusu said...

bestnye sue dh nikah!! jeles :p