I ♥ u abg ㋡

Ya syg abg sepenuh hati kerana Allah...
Walaupun kt still tak honeymoon lagi, i don't mind..
sbb bagi ya setiap saat berada disisi abg adalah honeymoon kt..
Walaupun kt honeymoon kat Kampung Dew,Semanggol,Perak which is rumah abg, ya xkisah asalkan ada disisi abg,memahami abg dgn lebih dekat lagi...belajar kegemaran abg,kesukaan abg,dengar masalah kerja abg bila abg balik kerja,urut abg bile stress dgn kerja....

I'm happy doing all this things to my love! ✖‿✖

Mungkin kt dah kenal hampir 4 tahun, but now setiap hari ya belajar untuk tahu mengenai abg melalui mak...
Even abg tinggal ya kat rumah sbb g kerja (--), ya happy tunggu kat rumah.. rasa mcm housewife plak ;)
lepas ni tak tahu la bila lagi nak balik jumpa abg, layan abg dgn proper... (_)

Walaupun kt berjauhan sebab lepas je grad, kt dah mula berjauhan,hanya telefon je buat kt dekat..time sebelum bertunang dan semasa bertunang ya mampu duduk jauh xjumpa, tapi bila dah kawen ni, ya kesian kat suami ya...ya xdpt jaga suami ya mcm isteri2 lain jaga suami diaorg...

Tapi xpe kan abg...redha abg sentiasa bersama dgn ya untuk ya study habiskan my phD... Redha Allah dalam kehidupan ya adalah melalui redha abg terhadap ya... That's the reason kenapa i chose to get married while I'm still studying!
ya doakan abg sihat2,ceria2 aje kat sini di bawah jagaan mak and ayah :|


## Love u syg ♥..next week akn bermula la era PJJ kita..Hopefully xrasa la PJJ sgt..huk3



10 comments:

Cik Tqah said...

Alala..sweet..sbr ea..weekend kn ade :-)

Amalina Ali said...

alahaiii... kesiannya dia. kena PJJ ye?? sekarangkan zaman canggih. jauh dimata dekat ditelinga. hihi. insyaAllah semuanya dipermudahkan olehNya.

Tahniah, be a good wife okeyhhh... :)

baby lydia said...

Yg penting syg menyanyangi iyer dak?slmt penantin baru

izfanora said...

wow.. phD ! awesome.. sy yg nk smbung master nie pun pk 5-6 kali..

tahniah krna berjaya bergelar pelajar dan isteri.. :)

(●*∩_∩*●) said...

@Cik Tqah

Weekend mmg ada cik Tqah tp jauhhh...so, tgok masing2 free baru boleh jumpa..:)

(●*∩_∩*●) said...

@Amalina Ali

Hehe..Tq amalina...
Telefon, fb, skype la penyambung rindu..hehe

(●*∩_∩*●) said...

@baby lydia

Betul2..jauh dimati, tp dekat dihati..hehe

TQ lydia :D

(●*∩_∩*●) said...

@izfanora
Dah selesai PhD baru boleh awesome nora..sekang ni tgh pecah kepala lagi..hehe...

Sambung la lagi kalu awk bercita2 nak jd pensyarah =D hehe

Thanks Nora =D

dila v(^_^)v said...

sue..mcm sdeh pon ada bc nukilan hati sue ni..tp rs x sbr nak kawen pon ade gak..x sbrnya nak jadi yg halal..huhu..insyaAllah, smoga Allah kuatkan smgt kita utk study n m'hadapi rumah tangga..aminnn

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v

menangis mlm2 time tulis ni sebab esok husband dah nak hantar balik UTM..boleh tak mcm tu? hehe

InsyaAllah, kt yg PJJ ni kena kuat ditambah dgn study lagi...doa banyak2 je supaya Allah kurniakan kehidupan kt dan rumahtangga kt redhaNya..ameenn :D