Baju bertandang=baju impian/baju cita^2

Haha..
panjang bebenor tajuk entry..
Alhamdulillah..Selesai sudah majlis kedua2 belah pihak...
Lepas ni tumpu pada family n study plak.. Chayok22!!
Just nak share baju bertandang Sue sebelah Kamunting,Perak ni..
Design yg Sue dpt dri Majalah..
Akk bridal ni mmg terer sbb dia dpt jahit ape2 aje fesyen,,tunjuk aje design/gambar bajunye..insyaAllah settle =)
Beliau awesome n mabeles sbb dpt jahit baju ni dalam waktu yg singkat,murah dan menepati citarasa Sue yg banyak songeh ni..

Guess what???
Total cost baju ni cume RM220 !!
Siap dengan jahit dress, beads,pearls and 3D flowers....
Baju hak milik SDN.BHD n boleh pakai sampai bila-bila...
Overall memang puas hati...
-Baju akk bridal kat Bagan Serai yang buat..
-Veil sue buat sendiri...
-Mekap kat bridal Kamunting..

Semuanye AWESOME!!!!

Jom tengok same x baju bertandang dengan baju cita2 Sue..hehe
Next entry Sue up gambor2 yg len...
Hanya Gambar n cite2 penting aje...
Mana tau dapat idea untung B2B yg lain kan? =)


## Ada sesape berminat nak sewa veil kuning itu?? hehe

4 comments:

ciksusu said...

lebih krg design baju nikah kte ;) hope lawa mcm baju sue..hee

(●*∩_∩*●) said...

@ciksusu

baju ni kah awk mcm ni??
Cantik la cikSusu...nampak simple aje tp tetap anggun ;) hehe

GaDhiS TuLiP said...

uish....akk bridal bgn serai kedai mn???cer gtaw...emel CT ea...tgh cr org nk wt baju yg best2 ni..CT org Bgn Serai...:)

ayzamore@gmail.com

yatie alsaid said...

sue..
tlg emel nama kedai akak yg jahit bju pengantin sue kt bgn serai tu yer..n kedai die area belah mane..

sy org bgn serai jgk mmg tgh cri tailor utk jahit bju pengantin.
tqvm

norhayatisd74@gmail.com