For Rent ::- Chiffon Veil

Sue nak sewakan Veil putih ... Actually Sue ingat nak pakai baju lain time nikah..tp xjadi la..malas nak makeup banyak2 kali.. :) hehe


So, Sue nak sewakan murah2 je...Ke ada sesape nak beli ^^?

Material: Chiffon Silk
Color: White
Condition: New
Price: PM if betul2 berminat veil ni ye ;)

Jom cuci mata tgok veil berkenaan okey ;)

[Dari belakang]

[Dari Tepi]

[Dari Atas]

[Detailssss..]

[Labuh veil]

13 comments:

Cik Saila said...

cantiknya veil tu :))

ciksusu said...

tuan veil pon cantik!! sweet je;)
nikah kte kaler grey pula kalo tak nak rembat dah ni ;)

Cik Tqah said...

ala..baju nikah i kale lainn

Farah Adila Sabri said...

boleh email me ur rent and sale price? farahscooter@yahoo.com

anaztasias nora aira said...

cantiknya !!!

BIE said...

cantiknya.. pandai awak DIY


hyee..

kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

IMaH said...

Cantik veil. Baru jumpa blog awak. Rupanya kita berkongsi tarikh kahwin yang sama. hehehe...Good luck ye!

neng ana said...

Ala kalau kaler cream dah bleh beli da..huhu

izfanora said...

wah.. veil disewa tue.. hihi..

camne preparation? izfa xreview apa2 pun psl wedding lg.. huhu.. n time nikah ritu, amik shawl n veil dr pearnity tue.. :)

superb sgt ! ramai kwn2 tny.. hihi..

S.U.R.I.A. said...

santek yerrrrrr

Puteri said...

boleh x email saya harga untuk sewa veil ni..sya B2B from muar juga.. email puterinurhidayah@gmail.com

Noor Salinah Sharom said...

sangat cantik . sgguh kreatif ;)

Azeyana Zainal said...

Salam..er..veil ni dh ada yg ambik k?hehehe