Sue dah,korang bila lagi?? ;)

Salam korang sumeee :)

Long time no c woo~


Hari ni Sue nak cite pasal videographer...
Awal tahun hari tu Sue dah diskuss2 dgn beliau...Beliau sgt owesome, soft spoken dan melayan pertanyaan Sue yg mcm2 ni..hehe

Last week tetibe teringat..

" Alangkah best kalau ada video yg rakam saat terindah diri ini dan pasangan disatukan?? "

Terus mencuba nasib email semula beliau dgn muka xmalu tanya ada kosong lagi tak untuk 25/8 nnti dan jugak promotion ke.. =.="

Syukur..syukur...En Wira free lagi time tu !! yeayy~~

Yup! En Wira, videographer yg sama untuk majlis Kina...dari Wira Visuals...Sangat awesome video yg beliau buat...Membuatku terbayang2 hasilnya..keh3 :p

Rezeki org nak kawen mmg la selalu murah...En Wira ckp bulan Jun ni ada promotion smpai Ogos...Bertambah2 la awesome En Wira... terus bayar deposit untuk booking menunjukkan diriku memang excited dgn hasil kerja En Wira....

Sesape nak videographer, cepat2la booked dgn En Wira dari Wira Visuals ni sementara ada promotion ni..Rugi la korang kalau lambat...

Lai..lai..usha kat sini ye :)


Wira Studio Promotion


p/s: Cepat2 email tau... :)

6 comments:

ciksusu said...

bestnye dapat book abg wira :(
kte bulan 2 dah tnye tapi tarikh kte dh full :(
sobs

anaztasias nora aira said...

saya terlepas abg wira dan itu yang saya kesali sampai kini .. so grab the oppurtunity ok :)

(●*∩_∩*●) said...

@ciksusu
dah full tarikh awk?Siannye...
sabar eh ;)
mesti awk jumpa videographer yg ohsem mcm abg wira..hehe

(●*∩_∩*●) said...

@anaztasias nora aira

TQ Nora..alhamdulillah sy dpt abg wira..happy sgt2 sbb saat indah tu abg wira yg rakam :) hehe

Anonymous said...

Nak letak lagu ape nanti? bunga2 cinta gak ke? Pearl.

(●*∩_∩*●) said...

@Anonymous

Rahsiaaaaaaaaaaaaa !! haha
nnti dah siap baru la tau ye cik pearl ;p