Sape nak bunga tgn kristal free?

SHAJARATUL DESIGN nak bagi free handbouquet Kristal ( colorful color worth RM180 each) 2 set kepada dua fan facebook yg bertuah....

Tapi ada syarat ckit ye :) mana ada benda FREE kan?hehe
tapi syaratnye tak ada lah susah pun :p

**********

1. Kepada yang belum like page SHAJARATUL DESIGN...tolong LIKE dulu ..tq :D
2. Jadikan salah satu gambar bunga tgn kristal yg ada sebagai profile picture sehingga 30 June 2012, sila ke album ni :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.451035564501.236122.116549019501&type=3

3. Sharekan post ini di wall anda/di blog kalau ada.
4. Dan Sila tinggalkan komen anda SINI..nak komen ape2 pun boleh...sekurang-kurangnya tulis : " done "
5. Kepada yg bertuah tu ( kita buat ikut cabutan no. komen ). kami akan announce by end of June 2012.

**********

Sue dah buat!! Sue pilih gambar ni ..



Mana tau ade luck dpt handbouquet FREE dari SHAJARATUL DESIGN :)
Memang senang yg amat and worth it!!

2 comments:

ciksusu said...

wah bestnye kalo dapat..tQ sue share mnde best ni! ;)

(●*∩_∩*●) said...

@ciksusu

Hopefully dapatkan cik Susu ;)
hehe..mengidam bunga tangan plak sekarang ni...
Gud luck cikSusu!! :)