an opinion from b2b and ex-b2b....

Salam all~

Sue nak tanya bakal2 pengantin dan jugak yg dah jd isteri...
Perlu ke rawatan kecantikan dalaman dan luaran untuk bakal pengantin?

kalu penting,kenapa??and apa yg penting je kt perlu pilih dlm pakej tu??

Sue musykil la...ibu suruh g,tunang kata xpyah..membazir katanya..lagipun pakej tu mahal laaaa...
even dlm pakej tu kt bleh drop apa yg kt xmau,kang nanti org kat spa tu pujuk2 terus je amik...

boleh x tolong kawan2 sume?? hehe >.<

4 comments:

dila v(^_^)v said...

sue, akak ipar dila ada kdai yg buat rwtn bdn ni..tp kecik jela..dekat bukit gambir..sue muo katne? kalau sue nak buat rawatan badan untuk pengantin (scrub+lulur+urutan+facial...sbnrnya lupa pakejnya mcm mana..hehe)paling mahal pakej pengantin 100 je n kalau buat rawatan pakej 100 tu mmg lama la..dlm 3,4 jam cmtu..pakej yg murah dr tu pon ada..rm 60..rm 70..insyaAllah puas ati..nak try?? *promote..hihi..nama kdai tu trampil anggun house, dkt area cimb bukit gambir*

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v
Nice opinion dila :)
Kalu g terjah je dekat2 nak kawin nnti boleh x?
hehe..

chil&zam said...

Penting la sayang penjagaan luar dalam ni..nak2 kita nih perempuan,

penat2 buat kerja kawin..pegi la rest kn diri ke spa,naikkan seri dan tenaga dlm badan, lulur,srcub hilangkan daki pd badan yg tercapai, mandi susu,semua tu relzkan minda dan badan...cubalah :)

anaztasias nora aira said...

buat spa dear !! believe me. hari kahwin nak guna byk tenaga !!