Kad kahwinku sudah siappp :)

Salam,


Ingat lagi x cadangan Sue untuk kad kawin kat SINI? konsep still sama mcm yg review sebelum ni, tp ada adjust kat template kad dan jugak cara lipatan..besala, manusia sentiasa berubah2 kan...:)

lepas ditambah, ditolak,didarab dan dibahagi, total cost untuk sekeping kad hanyalah 19 sen sahaja..Dengan hanya 19sen korang dapat kad kawen yg cantikkkk (bagi Sue la..org len xtau..hehe)..even korang buat 50 keping ke, 500 keping ke, 2000 keping ke harga still sama and korang berjimat banyakkkk sangattt..

Total kos untuk kad kawin Sue (400 keping) hanyalah RM76 sahaja...murahnye...duit ratus2 yg len dah boleh spent kat tempat lain kan??

Ini sarungnye...sape nak tau pasal Doyley paper termurah sekali boleh tengok SINI

Sekeping kad...

Berkeping-keping-keping kad....hehe


Now, turn nak buat sticker doorgift dan kad kawin untuk belah lelaki pulak...

p/s: Semoga segala persiapan dan majlis Sue nanti akan berjalan dengan lancarr..amin.. :)

14 comments:

Rahmah said...

alahai...comel je kad tu...cntik...n yg penting dapat save bdget..boleh gn untuk lain kan....

(●*∩_∩*●) said...

@Rahmah
Sangat la betul:) hehe..
TQ kata kad sy comel..
*perasan cik Sue p*

Rahmah said...

eh..mmng comel...usaha sendiri kot...cik mah pun ngah cri2 idea nk wat kad..walaupun lmbt lg..tp idea kn cr awlkan...hehhe

Asfiza Sharifuddin said...

a'ah lah...comel :)

(●*∩_∩*●) said...

@Rahmah

kalu nak DIY,cik Mah dah boleh mula sekarang dah...mcm Sue dulu rasa 8 bulan lama lagi,tup2 sekarang tinggal lagi 3 bulan je..huhu..

(●*∩_∩*●) said...

@Asfiza Sharifuddin

TQ awak :) hehe
Semua org boleh dpt kad kawin yg comel..hehe :)

Sharz said...

CANTIK!! terbaik sangat!!! =D

nurul said...

nice sgt! yg mcm button merah tu apa eh? apa nama dia? su beli kt mana?

(●*∩_∩*●) said...

@Sharz
tq sharz :) hehe

(●*∩_∩*●) said...

@nurul
hai nurul :)
itu bukan butang tp bunga ros kecik... Sue beli kat crafty cabin 1000 bijik RM60 je...link boleh tgok kat bhaguan bwah blog ye :)

dila v(^_^)v said...

comey nya kad kawen dia..tlg buatkan kad kawen sy skali! hihi

Anis_Apis said...

cantiknya!!! nk tiru idea boleh *wink wink* hihi

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v

haha...belah lelaki pun kt xbuat lagi cik Dila..^_^

(●*∩_∩*●) said...

@Anis_Apis

Boleh...tak de hal punya...buatla ^^, hehe