VIP's doorgift - Exclusive tapi MURAH !!

Salam,

Okey, hari ni Sue terlebih rajin plakkan??
Sue nak share dengan korang plak doorgift untuk VIP tapi still lagi guna brown paperbag :)

Erm, brown paperbag untuk VIP mcm xsesuai aje kan???

WAIT a minute !!

Try dulu, baru tau :)

Doorgift Sue kali ni of coz la murah kan....and still Sue guna barang2 sampingan yg len jugak murah yg Sue beli kat kedai borong alat tulis yang Sue cite kat SINI.

Sue dapat idea lepas mengoogle dan Sue dah siapkan 1 contoh...ce tgok..sama tak?

[pandangan depan]
[pandangan sisi]


Nampak mcm mahal aje..Padahal baru 20sen aje :)
So, hanya dgn kretiviti korang dan usaha sikit, korang dapat jimat bnyakkkkkkk $$$$$ ^^

Jumpa lagi~~

1 comment:

ciksusu said...

aww sweetnye..tutorial plz ;)