[New edition]: Doorgift bag yg murah bangat!!!

Salam all,
Serius dah lama xupdate since my last post kan? xtau nak letak ape lagi since sekarang sgt bz dengan research...arghh!!nak present dah bulan june nanti... =.="

orait2..udah2 la membebel ye cik sue...Hari ni cik sue nak tunjuk 2nd edition untuk doorgift bag...sape yang teringin nak tengok 1st edition of my doorgift,sila tengok SINI...yg hari tu xlarat dah nak tengok brown paper bag membazir rosak begitu sahaja sbb tersekat dlm printer...So,otak ini sering terfikir mencari solution len...
Jeng..jeng..jeng!! dapat dah.
Sue guna A4stiker paper..Design sendiri....Print sendiri....sume buat sendiri sudeh ;p

Since kat Muo ada pemborong alat tulis, mmg dapat murah giler... kertas kad kahwin pun Sue beli kat sni...giler murah beb!! Dalam post ni Sue nak teaser sikit doorgift bag Sue yg baru....

Buat doorgift mcm ni pun xsusah mana...simple giler kot...;) hehe

design of coz guna software kesayangan hamba --> Adobe Photoshop!!
Orait...cukup sampai sini....len2 review after majlis okey :)
Daa~~

9 comments:

~Fara~ said...

dear, boleh fara tahu kedai tu??

Asfiza said...

cantikkk :D

~ a for ana ~ said...

cantik! mn kedai tu? ana b2b muo jgk...meh la dtg blog ana amik b2b tag!

dila v(^_^)v said...

haip2..apsal awk ni kretip sgt ek..nak tiru..nak tiru..huhu..tgh pk2 nk guna brown paper tu gak la sue..nak yg murah2 je..jimatttt

(●*∩_∩*●) said...

@~Fara~
Fara,
Sue ada story kat sini :)

http://my-wedding-prep.blogspot.com/2012/04/pemborong-alat-tulis-kat-muo-yg-murah.html

(●*∩_∩*●) said...

@~ a for ana ~
Ana,

Sue ada story kat sini..meh tengok:)
http://my-wedding-prep.blogspot.com/2012/04/pemborong-alat-tulis-kat-muo-yg-murah.html

p/s: ana ni sekolah SAB ke dulu??mcm muka senior sue la...hehe
sori kalu salah org...

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v

Dila,
saye xde la kritip mana..tapi boleh la sikit2...hehe

Buat cik dila,jgn xbuat...jimat tau $_$

(●*∩_∩*●) said...

@Asfiza

TQ asfiza:)
Try la buat sendiri doorgift..kompem puas hati :) hehe

zairah murni said...

salam..hai..jom alan blog saya pulak..Tq