Jom bercuti ;)

Salam,

Since last week update post secara berjemaah,minggu ni Sue akan busy selama seminggu...

Yeay!~ nak bercuti....

Xjauh pun...G kat sini aje....

ce teka kat mana ni??

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Sue akn bercuti ke Thistle Port Dickson Resort....
of coz la kat pd kan... :p

Actually, Sue akn berkursus kat sini..Ingat lagi tak yg Sue suruh korang doakan Sue pasal ISI INI??

Alhamdulillah, Sue dapat tau..TQ korang sbb doakan Sue dapat hadapinya :) Sayang korang xoxo ^^

So, Sue kena ikuti kursus sebgai syaratnya...Berkursus selama seminggu di sana....Hopefully dapat kawan kat sana .. :(

Oh ye, td g Ayer itam yg baru nak berkembang menjadi Nilai...Selesai problem isi doorgift...Sue g sini..

Shopping 3 jam xsedar masa berlalu dgn cepat sungguh!
K la, nak rehat..Daa~~

p/s: Kalu teringat, nnti Sue review pasal resort nie..manalah tau ada yg berminat nak g honeymoon ke...^_^

2 comments:

Anonymous said...

Dear, I nak tanya paper bag VIP tu. I nak tempah paper kuning tu ngan u blh? I nak 100pcs

(●*∩_∩*●) said...

@Anonymous

Dear,
Can u email me at suhailamohdnajib@yahoo.com?

So that,we can discuss more about it :) TQ ^^