Cepatnye siap hantaran????

Salam,

Haruslah cepat Sue buat sebab lepas ni Sue sangat busy dah..Nak buat hardware untuk preparation for presentation

Hantaran Sue sangat la simple...Actually Sue dah ada a=idea nak buat hantaran ni..Tp bila try sketch, nampat so simple and kosong....Nasib bek Sue terbaca blog Fara pasal idea hantaran die ni....idea Fara nak letak bebola polistrin dlm hantaran....


Yup!~
Idea tu memang cantik dan Sue dah realisasikan idea tu..hehe
Sue beli gold color kat Harris bookstore kat AEON JJ Tebrau....


Harga dalam RM5.90....Boleh warna 8 polisterin saiz M,2 polisterin saiz L n 1 polisterin saiz XL.
Hasilnya sangat awesome!!~
Meh kita tengok...





3 comments:

~Fara~ said...

wah.. cantek la warna die.. suke2.. =)

(●*∩_∩*●) said...

@~Fara~

Sue ingat nak beli kaler pink or len2 warna lagi..tp yg jenis gliter ada warna silver and gold aje..malas nak pikr,itu yg amik gold je..p looks nice kan?hehe
kalu buat banyak2 lagi canik! :)

AyongAtikah Zaid said...

Sue..bola bulat2 tu beli kat mane?hehe...