Cepatnye siap hantaran????

Salam,

Haruslah cepat Sue buat sebab lepas ni Sue sangat busy dah..Nak buat hardware untuk preparation for presentation

Hantaran Sue sangat la simple...Actually Sue dah ada a=idea nak buat hantaran ni..Tp bila try sketch, nampat so simple and kosong....Nasib bek Sue terbaca blog Fara pasal idea hantaran die ni....idea Fara nak letak bebola polistrin dlm hantaran....


Yup!~
Idea tu memang cantik dan Sue dah realisasikan idea tu..hehe
Sue beli gold color kat Harris bookstore kat AEON JJ Tebrau....


Harga dalam RM5.90....Boleh warna 8 polisterin saiz M,2 polisterin saiz L n 1 polisterin saiz XL.
Hasilnya sangat awesome!!~
Meh kita tengok...





Teaser: Guestbook

Salam semua...

Wah3~
lama Sue tak update..busy giler ar sekarang..maklumla, sebelum majlis, research Sue mesti ada progress kan.....kalu tak habis le saye~~
Mintak maaf sape yg say hi kat Sue..Nnti Sue link kan korang ye..sory sangat2...ni pun, sekejap je update...Nak tunjuk guestbook yg twin Sue buat special untuk Sue..Exclusive handmade :)


tengok tu, belakang tu power supply la, oscilloscope la,function generator la...Sue tgh buat kije, twin plak buat guesbook ni..rajin tol..:)


OK la, jumpa lain kali yer..bye~~