White gold vs platinum





Salam,

Hari ni hari 1st Sue ber'research' selepas puas bercuti!~
Bahagia rasanya cuti sepuas hati lepas defend proposal hari tu....
Selepas bercuti on-off-on-off selama 3 minggu, hari ni rasa lebih bersemnagat nak buat research...
Pagi tadi selesai daftar subjek dan jugak urusan agreement scholarship...

Owh ye!~
Sebelum terlupa, Sue nak ucapkan thanks alot pada b2b DILA sebab sudi membantu dari bagi tau pasal iklan fellowship UTEM, bagi semangat before interview tu dan jugak sudi jumpa Sue yang comot lepas habis interview hari tu..Lupa nak amik gambar..kalu tak boleh Sue tepek kat sini..hehe

Thanks a lot!!!!! Jasamu tidak akan kulupa =D
InsyaAllah~~

Hari ni just nak share pasal cincin pengantin lelaki..Ermm~~ nampak remeh, tp we ne know..
Dulu Sue xtau...yela, selagi tak kawin, tak teringat nak amik tau pasal isu ni...Ayah and abg2 punya cincin pun xpernah tanya...

1 hari Sue terbaca pasal 1 post kat blog Ustaz Love:

Jom tengok apa beza White gold dan Platinum...
Luaran nampak sama,tapi dalaman itu berbeza ye..



Tepuk dada, tanya la poket!~
hehe

2 comments:

dila v(^_^)v said...

Sue..thnx sudi jumpa saye.. :)

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v

Sesama dila..
nice to see u.
xtau bila dpt jumpa lagi :)