Tak reti DIY guna Adobe Photoshop??

Salam,

*Entry ini terjadi selepas mood untuk buat research hilang bila laptop cik Sue buat hal =.=" *


Ingat lagi Doorgift yang Sue buat??? tengok --> Teaser: Doorgift sweet dan jimat!~

Untuk buat design depan tu, b2b yang xberapa kretip dan xberapa reti pakai adobe photoshop boleh try cara ini...ni hasil yang Sue buat...


Erm, not bad kan???
Selain untuk doorgift, design2 ni boleh jugak used as ur wedding card, centerpiece, photobooth,bunting dsb....
wah!~Sangat applicable kan????

Ada banyak lagi design lain dan korang jugak boleh pilih warna apa yang korang suka =)
Let's jump to the website --> Custom Monograms

More DIY ideas at this website ^^
Sue harap ini dapat membantu korang dalam memudahkan urusan wedding semueeee~ ^_^

p/s: If this entry help you, comment to say hi! =)

5 comments:

~Fara~ said...

nice.. tq 4 sharing dear.. =)

ZIEMA said...

Sukaaaa entry ni. Thanks sebab share :) yeay!

Cik Tqah said...

thanks for sharing.. i saw ur comment from rahmah blog :)

(●*∩_∩*●) said...

Sue suke benda2 grafic ni...so suke men google2...it's nice dapt membantu korang semua :)

iqah said...

Hi all...

Kraziechoc mencari blogger B2B yg inginkan home made choc utk doorgift! 30% untuk korang!! sila add http://www.facebook.com/kraziechoc untuk mngetahui syarat2nye :)