Sneak-a-peek wedding dress

Salam,

* Ini adalah entry berjemaah..ngee~~ *

Sue sangat admire SalinaBridal...Suka makeup dan baju2 dia..Suke konsep moden dia...Suke semuanya la =) Since masa tunang lagi suke usha2 blog dia...So, decide nak hire dia time kahwin nanti dan hasratku tercapai...Tapi Sue tak amik pakej dia..Amik asing2...just amik untuk topup apa yang tak ada je..Makeup for sure amik okey =) hehe

Sue tempah baju baru kat akak Salina since Sue tak suka baju yang kena pakai inner kat dalam..nampak cekci la =p ..Sue sangat berkenan baju dalam majalah Pengantin bulan Februari mukasurat 36 ..Mantop kan?? lengkap sampai muka surat sekali..Tapi serius, majalah Pengantin bulan Februari banyak design baju yang simple,elegan dan cantik...

Jom tengok baju yang Sue tempah kat akak salina ni..Akak salina amik 1 set lengkap iaitu baju ikut kehendak kita, tudung,veil dan kasut...


Cantik tak?
Mesti nampak macam tak cantik kan??
Tau la gambar caye tak lawa...=p hp murah aje...so pempaham la yer~
Baju akan guna kain chiffon jenis flowy....Try la korang bayangkan...kaler peach tau ^^
Sume baju tempah ni MESTI loose tak ikut body dan tudung MESTI bawah dada..Hopefully sama macam apa yang diharapkan....lagi 4 bulan, insyaAllah siap baju caye...yeayy!~

4 comments:

~Fara~ said...

Fara pun suka SalinaBridal.. Solekannya pun cantik2 kan??

(●*∩_∩*●) said...

@~Fara~

Fara,
Akk Salina pun baik..
Sue suka idea moden die...
Jom amik die ramai2~ hehe

Mieza vs Rory said...

hi, nak tnya how much eik klu tempah baju baru ngn akak Salina tuh?tq

(●*∩_∩*●) said...

@Mieza vs Rory

Hi mieza,sorry for the late reply :)
Sue tempah aje baju baru tapi tak jd hak milik...Sbb kali jd hak milik mahal =.="

upah rm800+sewa rm500...:)
tp yg bestnye die buat pakej lengkap baju ikut fesyen kt nak, weil,kasut n tudung..so, berbaloi jugak la even tak jd hak milik pun..hehe