REVIEW: Doyley paper TERMURAH di abad ni !!

Salam~
CewahH! ayat saje bikin gempak aje kan Sue ni..hehe =D
Ingat lagi tak doyley paper yg Sue tunjuk dalam entry INI dan revealed harga dalam entry INI ??
Orait, ni Sue nak tunjuk Doyley paper yang su order..Dah sampai pun pagi td...*Happy*


Ini adalah Doyley Paper bersaiz 8.5"

Untuk pengetahuan semua, Doylep paper ni if kita beli dari bukan dari manufacturer sendiri, confirm mahal okey~

Since Mr.Google is one of my besties, I found the most cheapest DOYLEY PAPER!!
yes~ sangat murah...
Can you guess how much does it cost??

-----> RM 0.038/pieces <-----
U'oll akan dapat harga tu dengan syarat beli 1 caton....

No worries guys sbb they did not displayed their prices at the website & you must get the quotation first.And MAYBE you can get cheaper price than me if you wanna buy more!! =)
Since Sue nak guna untuk wedding card, so, berbaloi-baloi kan? ^_^

More info about the vendor:
Company: Solid Nation Sdn. Bhd
Address: 25 & 25M, Jalan 6/10, Taman Kommersial Pandan Indah, Pandan Indah,55100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel.no: 603-42960377 , 603-42965377
Email: solidnation@hotmail.com
Website: http://www.solidnation.com

No worries~
Company ni boleh dipercayai coz I've tried it !!

4 comments:

dila v(^_^)v said...

sue, satu caton tu brp byk ek..huhu..

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v

Dila, 1 caton = 2000pcs =)
Banyak kan? tapi berbaloi la if Dila memang nak guna banyak...berminat ker? dia ada macam2 saiz n macam2 bentuk...

miss $h0rty said...

salam tumpng tnya

satu caton utk satu design ka,leh cmpur2 design asal total satu caton

(●*∩_∩*●) said...

@miss $h0rty

Xsure la awak boleh campur ke tak...awak try email orang tu ye..maaf xdpt membantu ;(