Nak bagi kelainan untuk Guestbook???

Salam,

Petang yg bosan ni, Sue nak tunjuk 1 idea mudah tapi cantikkkkkkkkkk sangat!~
My twin yg jumpa and share dengan Sue...
Die guna teknik Quilling tapi mcm simple je quilling die kan???

Pe kata korang try apply kat Guestbook korang ^____^
Kat photobooth@pape je la....
Warna2 dia guna pun cantik dan menarik!

Tengokla if tak caya..

A for Asrul



S for Suhaila


Ada banyak lagi contoh untuk huruf2 len kat SINI

4 comments:

suziesanji said...

cantik~~~

ZIEMA said...

Cantiknya :) Idea.... hehehe

Amalina Ali said...

salam. nak tanya, mcm mana nak buat huruf2 tu? nak pakai ape ye? nana buat asyik tak jadi je. hehe.

(●*∩_∩*●) said...

@Amalina Ali

Hehe..ni adik sy yg buat..nnti kalu dia ada msa, sy suruh die buatkan DIY Quiling ni ok...:)