My OP will be a woman

Salam~

Another entry for today =D

Just nak share sorang photographer pilihan Sue...
Su memang nak photographer perempuan...
Sebenarnya Su mmg dah lama terfikir si dia ni..Hari tu nak tanya tapi takut dia tak boleh since majlis Sue adalah dalam minggu raya..takut dia susah nak fly sebab dia duk Sarawak...huhu...ada rasa hampa di situ..Owh ye! nama dia DAYANG =) seorang yang baik,comel dan soft spoken ^_^

Pastu suruh la dia suggest sape kawan2 dia yg dia rasa amik gambar cantik.Adalah sorang photographer lelaki ni.Bila Dayang gtau nama baru tau dia salah seorang senior fakulti Sue...Dia amik gambar memang SUPERB! ni FB dia: iMagenary photography
Tetiba semalam dapat msg..

"Sue, kalu nak suh Dayang amik gambar pun boleh jugak..Dayang boleh balik dalam weekdays cam tu"


Ape lagi, rasa nak lompat2 katak..keh3...
happy sebab Dayang menyudikan diri..yeay~~
Tunang pun memang suh amik photoG perempuan if nak amik gambar sampai dalam2 bilik, time mekap sume tu...*baik..saya menurut perintah ni..*

Balik cuti ni, nak tanya pendapat parents.Harga pun boleh tahan since majlis Sue nanti xde sanding..hanya nikah+makan beradap aje....Sue pun xnak album2 tu suma,,just shoot and burn dan cuci 4R sikit..itu aje...

Owh ye...Sue ni mencari jurugambar perempuan yang pandai amik gambar mode vintage..I love the scene..nice and romantic!~ Dan Dayang pandai buat scene itu...yeayyy~~

Orait, jom tengok hasil imaginasi Dayang okay =)

Amacam?cantik kan mode vintage?? comey sesangat ^^,
Nak photoG perempuan macam Sue dan suka hasil imaginasi Dayang ni?Jom contact dayang through her FB :
DyePhotography

2 comments:

tYa athirAh said...

ooo..me to loooovevintage shots! thats y both my eday and wed-day photoG team yg expert in vintage..hehhe!

followed u...

(●*∩_∩*●) said...

@tYa athirAh

vintage sangat sweetkan? Lagi pun Sue tak suka sangat gambar yg telalu di edit..nampak fake!~ hehe

Thanks follow =D

p/s:thanks sbb bg Sue cedok idea pelamin comel tu..hehe