Teaser kad kahwin murah!!

Salam,

Seronoknye cuti kat umah kali ni..Sume adik2 ada..Cuti ni sue dah siapkan sample kad kawin yang murah tu..ala, yg sue gtau dulu kat sini --> Kad kahwin edisi murah

Nak tgk x teaser kad kawin sue? >.<
Meh su bagi idea ckit kat korang2 yang tgh cari idea nak buat kad kawin sendiri yg murah tp nampak mahal n elegant!~
Su dapat inspirasi dari 1 website ni..Tp xingat dah apa website die..huhu...Mintak maaf ye T_T
Dalam gambar ni, tengah2 kad su akan letak rose bud yang beli kat Crafty Cabin yg sue cite kat post sini dulu tu..
Jenis kertas akan depends pada tokeh printing nnti.Ibu sue akan deal dengan die jenis kertasnye.Tp warna nak yang mcm ni la...





Amacam?Ok x idea su?
Sue nak dengar comment dari korang boleh tak?
Sume su buat sendiri.Dari design kad sampailah design peta..

"Simple and affordable"

Footnote 1: Harga details sume sue akan share bile kad sume dah siap okey.
Footnote 2: Supplier doiley paper yang murah ni su akan share jugak okey ..

Stay tune~

6 comments:

Anis_Apis said...

yeay!!! nak info :)

dila v(^_^)v said...

cantiknya sue..x sbr nak tgu hasil bila da siap sume..

(●*∩_∩*●) said...

@Anis_Apis

yg boleh su kata bahawa harga Doiley paper saiz 8.5" hanya 5sen sekeping. Nnti Sue bocorkan rahsia2 lain bila kad dah siap tau :)

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v

Cantik dan murah...nak print out 100 keping ke, 200 keping ke,1000 keping ke, harganye tetap murah ;) hehe

bidadari syurga said...

nice...print sendiri guna printer ke?

(●*∩_∩*●) said...

@bidadari syurga

Yang sample ni print sendiri..tapi yang real punya tempah kedai..Sume ikut request sendiri dari segi jenis kertas, warna kertas, jenis ink...Sue hantar kat kedai printing...bukan kat kedai kad kahwin..So, murah cikit la =)