My dream wedding theme

Salam~

Selepas stay up pada malam td, hadiahkan diri dengan membuat 1 post kat blog kesayangan ni =)
Selepas share wedding theme abg, pada pagi yang indah ni su nak share pulak tema idaman untuk wedding su..

Actually, dah lama-lama-lama sangat teringin nak warna ni.Entah la ek.Tak tau kenapa minat sangat dengan warna ni.Hanya minat untuk buat tema wedding aje.Kalu untuk urusan lain, sume warna, layan kan aje.Tp su mmg suka warna ceria-yang-striking-tapi-bukan-macam-mak-ngah-..ngee~

Blog diatas tu blog lama su yg dah tak wujud!~


Ini warna ape ek?
Tapi kalau refer pada blog The Perfect Palette, ni warna Copper Rose!



Ini adalah copper aka tembaga

A'ah la kan?? mmg mcm warna copper...
Tapi kat blog The Perfect Palette , memang tak banyak combination colours untuk warna copper rose ni..

Gambar yang su edit yang pertama tu, su dapat dah lama rasanya..su terjumpa kat fb..serious x ingat fb sape..maapkan saye ye tuan punya gambar..just kagum dengan warna dress nikah awk -.-"

Warna peach ni ada bnyak version..kalu terang sangat serius nmpak mcm kelakar.kalu lembut sangat nampak pucat.asal g kedai kain aje, mesti usha-usha kain warna ni.susah giler nak jumpa warna ni...kebanyakannya warna peach biasa...kalu kat bridal house lagi la susah nak jumpa..

Confirm aje tarikh untuk majlis mmg nak start secara serius mencari baju..hehe ^^
Doakan ye supaya menjumpainya~~

No comments: