Any ideas? please help~

Suka dengan hantaran die..sweet & simple..
mintak maaf tu punya gambar sebb su save gambar ni dah lama untuk rujukan...maaf2 T_T


Salam~

Actually, si dia ada tanya nak ape untuk hantaran? Sampai sekarang, su xde jawapan...
serius xtau nak ape untuk bg as hantaran..

Su kalu boleh xnak:

  • Handbag
  • Kasut
  • Purse
  • Toiletries
  • dan yang barang2 wanita yang seangkatan dengan nya...
Su xberapa nak pakai benda2 tu sume...

kasut --> kompem cepat rosak@koyak ...da xde kenangan
handbag, ---> xde maknenya su pakai time kuar...lebih rela pakai bag g kuliah tu..
purse --> hanya pakai sebuah smpai koyakkkk......xtau bile nak pkai yg len2 tu...
Toiletries ---> nnti pas dah habis, apa yang tinggal??? botol saja la kan??

So, ape lagi barang2 yang dijadikan hantaran selain sirih junjung, kek, kain sembahyang n sejadah ? sebab barang2 ni mmg barang yang boleh dikata wajib ada dalam kebanyakan list hantaran b2b...

Si dia ada gak bercadang nak bg 1 barang electronic...apakah itu? mesin basuh ker?haha ^_^ itu pun barang elektronik gak =p ...tp hari tu su ade nmpak ada orang bagi hantaran mesin pengisar doh kueh...sume boleh jadi sekarang ni..hehe

Any ideas tak kawan2? dah survey dah...majoriti bagi benda yg sama...kain-kasut-handbag-purse-minyak wangi...


4 comments:

Orkid said...

Kamera, gps? Heeheh :-)

dila v(^_^)v said...

ape2 gadjet..ipad ke..fon baru ke..best jugak dpt fon kan..

ada 1 of my fren dpt tv..dlm dulang hantaran letak remote..sempoi gila..best jugak..nti boleh ltk tv kat rumah baru..hehe

(●*∩_∩*●) said...

Orkid: Kamera boleh ditimbangkan..gud idea!~ tp gps dah ada kat hp..hehe :)

Dila: itu la yg su maksudkan dgn barang electronic dlm pon ni...HP :)
Wahh, best woo bagi tv...tp mmg ada tau.abg kawan time kawin, die bagi bini die laptop, kamera,mp3..tp dlm dulang hantaran, die letak replika kadbod je..comel sgt..ngee~~

~iBu aQiL~ said...

Sue: sue boleh mintak 1 frame gambar yang besar yg ada gambar sue & die. make sure amik gambar yg terbaik, cantik & romantik. so nanti leh gantung kat dinding rumah. leh tahan lama kannn..hehee