2012??

Salam~

Su xde perasaan ape2 pun untuk tahun baru ni..xde pun azam@wishlist...xde ape2 mnarik yg berlaku semalam ataupun hari ni...sangat bz mengadap journal2, buku2 untuk 1st stage presentation..huhu..

Semlam su dgn adik g PC fair kat Persada JB..agak best kot..sebab ni 2nd time g sana n drive kereta sendiri.weeE~~ sungguh berani!..haha.. sebelum ni g sana naik bus je dari u...kat sana ktorg rembat external hd, spearker, earphone and toner refill untuk printer..walla wei, murah..4 botol RM20..kalu tak biasanya 1botol Rm10 okeyy~

Pastu su g Pandan City kat Pasir Gudang..Dulu2 time nak tunang ada terjumpa kat 1 blog ni die cite pasal tempat beli barang kawin..dulu dah g..tp tutup sbb time tu org solat jumaat..x bajet plak kedai2 tu tutup time solat jumaat sbb biasanya kedai x tutup..semalam tanya dieorang, rupa-rupanya kat sana bukak kul 1pm hingga 10pm...so, korang2 semua, kalau nak g Pandan City, jgn g awal2 okay...^^

Kat sana su beli polystyrene foam untuk pomander ball, dawai n glue stick untuk gam pistol tu...pastu singgah la kedai runcit kat situ jugak sbb nak beli air..last2 su jumpa brown paper bag Rm3.60 untuk 100pcs..ingat lagi entry pasal su nak buat ape dgn brown paperbag ni?? erm, adik su ckp, beli la terus..xpyah pikir2 dah..lagipun yg su jumpa sume mahal2..su borong 10 bungkus..baru RM36!!

lepas tu su g area bandar baru uda nak cari kedai kek C-S-I-A-N-G sbb su nak jugak cari doily paper yg ada kat kedai...su cari yg saiz 8.5"...korang tau x berapa die jual???? Rm21 untuk 250pcs...nak pengsan!~ mahal giler wei... last choice, su akn stick dgn vendor yg murah tu...xmo la delivery..nnti turun kl ujung bulan ni kot, nk g kilang deorg..beli by hand lagi bagus dari by post..jimat ckit... :)

td petang, lepas dah bosan baca journal, su ada buat sesuatu..nak tgk x? hehe.. su dah lama pikir nak buat ni..tp lepas baca entry INI dan INI dan juga tgok cik dila buat, baru rasa macam "omg,senang nye buat die..lagi bagus buat yg mcm ni dari buat yg cara lagi 1 ni.."


ce teka su nak letak beliau dimana?? hehe

owh, xsabar nak buat kawan2 beliau yg len...sangat cantik!~

*Semoga tahun ini akan membawa kebahagiaan dalam hidup ini*

7 comments:

Anis_Apis said...

hye dear,

interesting blog. nnt drop by mine ok :)

(●*∩_∩*●) said...

Anis,
thanks singgah..
Su dah follow anis n dah link blog anis ^^

mrs irmidrza to be said...

hi dear...thanks for the caring...may allah bless you dear...sgt hargai..=)

(●*∩_∩*●) said...

Hehe...sementara miza tgh berstatus 'cik' ni org len bole caring2..lepas ni dah tukar status 'puan' en suami pulak caring~ ^_^

(●*∩_∩*●) said...
This comment has been removed by the author.
dila v(^_^)v said...

sue, baru prasan entry ni...bole x? huhu..sue pon buat bunga tu gak ek..yg merah tu guna kertas bunga tu kan...ape tah nama dia..dila ada buat gak guna kertas tu..dila buat untuk bunga kecik2 biru kat hand bouquet masa tunang aritu..best kan bunga ni..cantik n sgt affordable..

(●*∩_∩*●) said...

@dila v(^_^)v

Dila, kita pakai Crepe paper yg harga 80sen sehelai tu...Kalu sehelai tu, dapatkan 5 kuntum bunga...so, comey la jugak sbb crepe paper ada mcm2 warna menarik :)