1st stage presentation ==> SETTLED!

Salam~

Syukur alhamdulillah dengan bantuan dariNya dan juga doa dari kalian2 semua, su dapat present dgn baik dan lancar. Alhamdulillah,Alhamdulillah,Alhamdulillah~

Lega!!~

Lepas ni boleh la dah start fikir preparation secara serius! dan tekun! haha....

What is the next step???

  1. Fikir tentang hal2 photographer dan jugak videographer.Oh ye, tetibe teringin nak ada video untuk majlis yg penuh bermakna itu~
  2. Membeli barang secara berjemaah bersama ibu dan adik-adik.Since Sue sgt bz sebelum ni, so, akan spend 2-3 hari untuk g cari barang. Sebelum tu, list down ape barang nak beli supaya tak ada la terngaga kat kedai nanti :)
  3. Beli baju pengantin.Still xdecide nak tempah, beli dah siap or sewa aje.kalu beli dan tempah of coz akan design yg simple.Boleh tak kalu tak mahu yg ada lace2 tu?
  4. Design bermacam2 benda ---> will be revealed next time ok ;)
  5. Dah boleh suruh ayah beli borang kebenaran nikah ^_^
  6. Tolong pikir hantaran cik Sue yerk!~ =p
  7. Erm, ape lagi yerk ?????
Lalala~ Happynyer.....

Footnote 1: Nak buat veil sendirik la rasanye *gaya gedik*
Footnote 2: Semoga kamu di sana sentiasa sihat yer..Good luck for the interview and exams!~ :)


No comments: